Választható kezeléseink

Relax spa - érzékeny, viszkető fejbőrre

Relaxáló nyugtató hatású kezelés. Fejbőrünk viszketését, érzékenységét okozhatja a szennyezett levegő is de legfőképp a nem megfelelő kozmetikumok használata, illetve a samponokban fellelhető sulfátok egyéb méreganyagok. Ennél a kezelésnél kizárólag vegytiszta, gyógynövény alapanyagú készítményeket használunk. Melynek önmagában már az illata is nyugtató hatással bír, nem csak fejbőrét, de lelkét is kényezteti. Szappan és tartósítószer mentes, gyermekek is használhatják.

Méregtelenítő balance kezelés - zsíros fejbőrre

A szennyezett levegő, felfokozott életritmus a faggyúmirigy túlműködéséhez vezethet, melynek köszönhetően a fejbőr zsírosodik, a haj nehezül. A méregtelenítő kezelés termékei agyagos és savas alapú hatóanyagokat tartalmaznak, amelynek köszönhetően a fejbőr letisztul, a faggyúmirigy működése helyreáll. A fejbőr újra egészséges lesz a kúra és a masszázs következtében.

Mélytisztító peeling kezelés - korpás fejbőrre

A fáradtság, a szennyezett levegő hatására a fejbőr egyensúlya megbomlik, megjelenik a korpa. A mélytisztító kezelés magas színvonalú technológia eredménye, célja, hogy gyengéd kezeléssel helyreállítsa a fejbőr egyensúlyát. A fejbőr felső hámrétegének leradírozása fontos és elengedhetetlen lépés. A kezelés egészségesebbé teszi a fejbőrt és biztosítja a haj egészségének hatékony megóvását. A hatóanyagokat o3ion segítségével egészen a hajrostokig bejuttatjuk, így a kezelések sokkal tartósabbak és látványosabbak lesznek.

Aktív kezelés - hajhullásra

Fáradtság, fogyókúra, örökletes tulajdonság, megannyi tényező, amely előidézheti a fejbőr egyensúlyvesztését, megannyi kockázat a hajhullásra. Mihelyt felmerül a hajhullás gyanúja, azonnal cselekedni kell! A professzionális LAKMÉ terméknek köszönhetően, nemcsak egyszerűen megfékezi a hajhullást, hanem a hajnövekedés meggyorsításában is segít. A termék jótékony hatását masszázzsal és ionos-ózonos búra használatával fokozzuk. A regeneráló, vérkeringést serkentő masszázs alkalmazásával tartósan fékezi a hajhullás folyamatát.

Újjáépítő, regeneráló kezelés - száraz, rendkívül igénybevett hajra

A nem megfelelően végzett vegyszeres eljárások roncsolják, kiszárítják hajunkat. Szárazzá, töredezetté, fénytelenné teszik. Az ilyen hajak regenerálódását elősegítik a LAKMÉ repair termékei, amelyek újraépítik a kutikulát, regenerálva, táplálva hajszálainkat. Egy igazi vitamin bomba hajunk számára ez a kezelés, amelyet mindamellett hogy száraz hajra ajánlom, nem zsírosít.