Ózonos-ionos gőzbúra

ózonos gőzbúra képAz ÓZONOS-IONOS GŐZBÚRA egy olyan innovatív fodrászati berendezés, amely lerövidíti a hajfestés ható idejét és egyben hidratálja a hajszálakat. Gőz és ózon keverékét bocsájtja ki, amely felgyorsítja a hydrogén-peroxid hatását. Így a festék akár 8 perc után lemosható nem kell megvárni a szokásos 30-40 percet. Ráadásul a haj sokkal fényesebb lesz az ionos gőzbúra használatával, mint anélkül. A speciális gőz-ózon-ion keverék tisztítja a hajat és a fejbőrt, illetve hatékony anti-bakteriális hatása is van. Új erőt ad a hajnak, megerősíti, regenerálja azt. Ha pedig a nyári napsugárzás vagy az uszoda klóros vize porózussá tette a hajszálakat az ózonos-ionos gőzbúra alatt egy pakolással 2 perc alatt orvosolható a probléma. A haj újra rugalmas és megfelelően hidratált lesz. További előnye, hogy fokozza a hajápolók, pakolások hatását.

Szalonunkban kúra szerűen, személyre szabottan különböző kezeléseket állítunk össze a problémás fejbőrre illetve a porózus roncsolt hajakra. A minőségi professzionális termék és az ózonos-ionos gőzbúra együttes használatával már akár egy kezelés is csodát tehet.

Minden kezelést megelőzően személyes konzultációt végzünk, majd haj és fejbőr vizsgálatot mikrokamera segítségével. Ezután elkészítjük személyre szabottan a Te saját regeneráló csomagodat! A kezelések több lépcsőből állhatnak attól függően hogy milyen problémát kezelünk, de minden esetben egy professzionális tisztító samponozással és masszázzsal kényeztetünk (az adott probléma, fejbőr illetve hajszerkezetnek megfelelően), majd a továbbiakban pakolások, ampullák, olajok, esszenciák, hidratáló tejek egyéb regeneráló termékek állnak rendelkezésünkre, hogy kényeztessük hajadat, fejbőrödet! Az ózonos-ionos gőzbúra használatával mindössze pár perc alatt beépül, felszívódik a hatóanyag, ezáltal regenerálva, újjáépítve hajszerkezetedet. Ezt követően elkészítjük frizurádat. A kezelés időtartama kb. 30-50 perc hajszárítással együtt, hajhossztól függően. Nagyon igénybevett, roncsolt, vegyszerektől sérült hajszerkezetnél kúraszerű alkalmazását ajánlom heti 1 alkalommal 5 héten keresztül az egészséges és ápolt haj érdekében!

Kinek ajánlom?

Bárkinek kortól és nemtől függetlenül, akinek fejbőr problémája van, illetve aki még egészségesebbé és szebbé szeretné varázsolni hajkoronáját!

  • hajhullásra
  • zsíros fejbőrre
  • száraz fejbőrre
  • korpás, szeborreás fejbőrre
  • érzékeny, viszkető fejbörre
  • rendkívül száraz igénybevett hajra
  • rakoncátlan, göndör kezelhetetlen hajra
  • vegyszerektől károsodott hajra (fetés, szőkítés, dauer, egyéb)
  • póthajak hidratálására

Regeneráló kezelések ózonos-ionos gőzbúrával

1 kezelés 1200 / 1500 / 1800 / 2200 Ft (hajhossztól függően) + beszárítás
1 kezelés 1500 / 1900 / 2400 / 3000 Ft (hajhossztól függően) beszárítás nélkül

Bérletek beszárítással:
Rövid haj esetén: 12.000 Ft- 4+1 ingyen kezelés értéke: 15.000 Ft
Közép hosszú haj: 14.000 Ft- 4+1 ingyen kezelés értéke: 17.500 Ft
Hosszú haj esetén: 16.800 Ft- 4+1 ingyen kezelés értéke: 21.000 Ft
Extra hosszú haj: 20.000 Ft- 4+1 ingyen kezelés értéke: 25.000 Ft

Bérletek beszárítás nélkül (csak kezelés, frizurádat Te szárítod meg):
Rövid haj esetén: 6.000 Ft (4 kezelés)
Közép hosszú haj: 7.600 Ft (4 kezelés)
Hosszú haj esetén: 9.600 Ft (4 kezelés)
Extra hosszú hajnál: 12.000 Ft (4 kezelés)

Az első bérletek 5 hétig érvényesek hiszen a kezeléseknek úgy van értelme ha hetente 1 kezelést alkalmazunk, a továbbiakban a havi 2, majd 1 fenntartó kezelést ajánlom!

Választható kezeléseink

Relax spa - érzékeny, viszkető fejbőrre

Relaxáló nyugtató hatású kezelés. Fejbőrünk viszketését, érzékenységét okozhatja a szennyezett levegő is de legfőképp a nem megfelelő kozmetikumok használata, illetve a samponokban fellelhető sulfátok egyéb méreganyagok. Ennél a kezelésnél kizárólag vegytiszta, gyógynövény alapanyagú készítményeket használunk. Melynek önmagában már az illata is nyugtató hatással bír, nem csak fejbőrét, de lelkét is kényezteti. Szappan és tartósítószer mentes, gyermekek is használhatják.

Méregtelenítő balance kezelés - zsíros fejbőrre

A szennyezett levegő, felfokozott életritmus a faggyúmirigy túlműködéséhez vezethet, melynek köszönhetően a fejbőr zsírosodik, a haj nehezül. A méregtelenítő kezelés termékei agyagos és savas alapú hatóanyagokat tartalmaznak, amelynek köszönhetően a fejbőr letisztul, a faggyúmirigy működése helyreáll. A fejbőr újra egészséges lesz a kúra és a masszázs következtében.

Mélytisztító peeling kezelés - korpás fejbőrre

A fáradtság, a szennyezett levegő hatására a fejbőr egyensúlya megbomlik, megjelenik a korpa. A mélytisztító kezelés magas színvonalú technológia eredménye, célja, hogy gyengéd kezeléssel helyreállítsa a fejbőr egyensúlyát. A fejbőr felső hámrétegének leradírozása fontos és elengedhetetlen lépés. A kezelés egészségesebbé teszi a fejbőrt és biztosítja a haj egészségének hatékony megóvását. A hatóanyagokat o3ion segítségével egészen a hajrostokig bejuttatjuk, így a kezelések sokkal tartósabbak és látványosabbak lesznek.

Aktív kezelés - hajhullásra

Fáradtság, fogyókúra, örökletes tulajdonság, megannyi tényező, amely előidézheti a fejbőr egyensúlyvesztését, megannyi kockázat a hajhullásra. Mihelyt felmerül a hajhullás gyanúja, azonnal cselekedni kell! A professzionális LAKMÉ terméknek köszönhetően, nemcsak egyszerűen megfékezi a hajhullást, hanem a hajnövekedés meggyorsításában is segít. A termék jótékony hatását masszázzsal és ionos-ózonos búra használatával fokozzuk. A regeneráló, vérkeringést serkentő masszázs alkalmazásával tartósan fékezi a hajhullás folyamatát.

Újjáépítő, regeneráló kezelés - száraz, rendkívül igénybevett hajra

A nem megfelelően végzett vegyszeres eljárások roncsolják, kiszárítják hajunkat. Szárazzá, töredezetté, fénytelenné teszik. Az ilyen hajak regenerálódását elősegítik a LAKMÉ repair termékei, amelyek újraépítik a kutikulát, regenerálva, táplálva hajszálainkat. Egy igazi vitamin bomba hajunk számára ez a kezelés, amelyet mindamellett hogy száraz hajra ajánlom, nem zsírosít.