Amikor legjobb a műköröm

Ha a munkánk során kezünk mindig szem előtt van, s nem áldott meg minket az ég szép formájú körömággyal, erős körmökkel, akkor érdemes megfontolni a műköröm eshetőségét. Ekkor is érdemes átgondolnunk egyet, s mást. Nem lényegtelen tényező a köröm hossza, hiszen fontos, hogy kényelmesen tudjuk használni a kezeinket. A műkörömnek nem kell feltétlenül karvalyszerűen hosszúnak lennie! Fontos, hogy illeszkedjen személyiségünkhöz, s nagyon praktikus szempont az is, hogy a ruhatárunkban található színekhez is jól passzoljon. Mindig vannak divatosabb díszítések, de ha nem érezzük magunkénak az éppen trendi körömdivatot, akkor maradjunk meg inkább az örök klasszikusnál, a francia körömnél. Ha túlságosan feltűnő, vagy extra mintát választunk, vagy nagyon sok a csillogó dísz a körömben, akkor ideig, óráig tetszik majd, de az a tapasztalat, hogy a karakterünktől eltérő stílust úgysem tudjuk sokáig elviselni magunkon.

Újdonság! – Shellac™ UV zselélakk

A minőségi, hipoallergén Shellac™ UV zselélakk egyesíti a körömlakkozás egyszerűségét az UV zselé tartósságával, leoldható formában.

A Shellac™ a természetes körmök megerősítésére és a garantáltan minimum 14 napig tartós, magas fényű, sérülésmentes körömlakkozásért kifejlesztett körömkozmetikum. A Shellac-kal a legtürelmetlenebb vendég is elégedett, hiszen azonnal szárad. Vendégeink a zselés műköröm divatszinek több változatát is kipróbálhatják. Úgy tökéletes, ahogy van – de 10 perc alatt leoldható, anélkül, hogy a felszínét reszel­ni kellene. Lakkozás, amely azonnal száraz, és sokkal tartósabb, mint a hagyományos körömlakkok.