Szeretettel ajánlok Neked egy szépséges, érintés alapú blokkoldó kezelést, a Metamorf Masszázst . Nevezhetném a Lélek Érintésének is.

🌷A kezelés egy speciális blokkoldó technikán alapszik,mely során nagyon finom és lágy Érintéssel dolgozom.

Egy finom , lágy , minőségi Érintés, ami biztonságos térben megtart és a lágysága miatt megnyílik a lélek kapuja.

🌷Az Érintést a lábakon kezdem, és a kézfejeken folytatva az arcon és az egész fejen oldom fel a letárolt blokkokat, melyek információit a tudalattink letárolta.

❤️

A lábakon történő kezelés segíti többek között, hogy merjünk lépni, ezáltal felszabadítja az előrejutás képességét az életünkben.

💚

A karok illetve a kezek a szívcsakránk meghosszabbítása, így a kezelés segíti azt, hogy merjünk a szívünkből cselekedni, elinditani az újat. Merjünk a szívünk vágya szerint élni, majd azt kiengedni az Univerzumba, elindítani a kezeinken keresztül ezt a cselekvő energiát.

💙

Az arcon és a fejen való kezelés segíti beintegrálódni a változást, mely az új életünk megéléséhez szükséges, mindezt azután, hogy elengedtük a régit, mely már nem szolgál minket.

💜

A gerinc reflexpontjain keresztül stimuláljuk az idegrendszert, illetve fellazítjuk az ott letárolt blokkokat melyeket a csakrákon keresztül vezetünk el és töltünk fel a legmagasabb rezgésű Isteni Fénnyel.

❤️🧡💛💚💙💜

A metamorf masszázs során az összes csakrát kezelem . Hiszen a teljes harmonizációt csak ezzel érhetjük el .

🤍

A kezelés alatt teljesen biztonságban vagy , így teljes mértékben rám bízhatod Magad .

Minden kezelés előtt és után elengedhetetlen az energetikai terek rendezése, és az energetikai védelem biztosítása mindkettőnk számára , amit meg is teszek.

💗

Nyitott szívvel és szeretettel várlak ebben a szépséges utazásban , ahol megtapasztalhatod a minőségi Érintést, melyet a szeretet vezérel és maximális ellazulást és megnyilási lehetőséget biztosít Neked .

💞

Lélektől lélekig érintek miközben 3 síkon oldódnak a letárolt blokkok

🤎Előző életekből

🤍A magzati létből

💙És a jelen életünkből

Időpont egyeztetés : 06704274043

Szabó Edit

Metamorf masszázs 🦋 és Karma jóga terapeuta 🕉