Európai póthaj

A valódi európai haj a legjobb minőségű, hajhosszabbításra-dúsításra a legkíválóbb póthaj, ezen belül is a szűz orosz haj. Az “orosz” hajakat nem kimodottan Oroszországból importálják, hanem a szláv csoportok/népek adományozóit is ide sorolhatjuk. Lágy esésű, selymes tapintású “magáért beszélő” hajakról van szó. Előre feldolgozott (tresszelt, tincsezett), színezett/festett európai haj nincsen, csakis copfos kiszerelésben lehet megvásárolni őket, amelyet természetesen a Vásárló igénye szerint feldolgozzák a hajkereskedők, hajhosszabbítók, parókások. Világszerte a legdrágább hajak.

Indiai hajak

Az indiai hajak szerekezetében, felépítésében hasonló az európai hajakhoz. Színük sötét, szerkezetük hullámos, vagy göndör! Egyenes indiai haj nem létezik! Hajhosszabbításra-dúsításra kíváló hajak, de csak amelyeket nyers copfokban értékesítenek és a fodrászunk, hajhosszabbítónk, parókásunk dolgozza fel, illetve festi a kívánt színre kíméletesen. Az előrecsomagolt, vegykezelt indiai hajakra nem érdemes pénzt költeni, mert ezeknek a hajaknak a cutikulájuk már nem sértetlen a kíméletlen savkezelésnek köszönhetően. Az ilyen hajak hordási ideje nagyon rövid élettartamú.

Ázsiai hajak

Ide a kínai hajakat sorolhatjuk, melyeket leginkább alkalmi hajhosszabbításra ajánlunk. Tartós hajhosszabbításra szinte alkalmatlan, nemcsak a kíméletlen vegykezelések miatt, hanem a szerkezetük miatt is. Az európai ember hajától teljesen eltérő, kerek a kínai hajak keresztmetszete.

Remy póthaj

100% szűz indiai (templomi) hajakból állítják elő, többféle színben, hosszban és textúrában. Kíváló minősége abban rejlik, hogy ammónia, szilikon és más mesterséges származékok helyett, organikus növényi oldatot alkalmaznak a világosításhoz, ezért a kutikula ép és sértetlen marad. Az organikus előkészítési folyamat környezetbarát, kíméletes melynél lassan szüntetik meg a sötét pigmenteket anélkül, hogy a hajat bármilyen károsodás érné. Az ökológiai előkészítési folyamat, mely magában foglalja a remy hajak kíváló minőségét!

Szintetikus/műszál haj

Ma már egyre több jó minőségű műhaj kapható, melynek teljesen észrevétlen a mű hatása. Különböző színekben, hosszban kapható. Alkalmi hajhosszabbításra javasolt. Előnye a kedvező ára.
Hordási ideje: max. 1-2 hónap.

Másodosztályú hajak

Többnyire keleti, fordult szálas, “földről összesöpört” hajak. Ezekre a hajakra nem érdemes pénzt pazarolni, mert gubancolódik és pár nap hordási idő után kezelhetetlenné válik.